Päivä elämästäni Personal trainerina

valmentaja Sini
vauvan ravinto

Aikataulu helpottaa kiireisen elämää. Ajattelin tällä kertaa avata hieman elämääni valmentajana sekä äitinä, miten saan asiat rullaamaan ja mitkä asiat koen haasteelliseksi tällä hetkellä.

Valmentajana minun päiväni vaihtelevat paljon, sillä välillä vedän treenejä asiakkaille aamuisin ja välillä taas iltaisin. Toimistolla suunnittelen treenejä ja viikkosuunnitelmia ym. asiakkaille aina tilanteen mukaan.

Kaikki päiväni ovat erilaisia. Työni vaatii paljon suunnitelmallisuutta sekä koordinointia. Haluan, että kaikki asiat sujuvat suunnitelmieni mukaan, siksi suunnittelen kaikki aina huolella, vaikka siihen kuluisikin aikaa enemmän.

Mitä paremmin aikataulu on suunniteltu sen vähemmän stressaan. Äitinä ruokailujen sovittaminen on ollut haasteellisinta, siksi pyrin ruoat tekemään pari päivää ennakkoon, jos mahdollista. Pakastimessa on aina hätävara, jos tulee muuten turhan kiire.

Syömme 4-5 kertaa päivässä, ruokailuista en tingi, sillä jaksaminen on vaikeaa ilman säännöllistä ateriarytmiä. Tässä artikkelissa otin esimerkiksi äärimmäisen kiireisen päivän, jolloin on todella paljon kaikenlaista ohjelmaa ja liikunnan harrastamiseen löytyy vain hyvin vähän aikaa.

Kaiken lisäksi mieheni on töissä muualla, jolloin olen yksin lapsen kanssa. Kaikki päivät eivät suinkaan ole näin kiireisiä ja koko ajan oppii paremmin suunnittelemaan aikataulujaan.

Vaikka päivä oli täynnä ohjelmaa, illalla en ollut kovinkaan väsynyt. Päivä oli ollut onnistunut ja hauska. Voit lukea aikatauluistamme, elämästäni ja tekemisistämme alta.

munakas

PÄIVÄN AIKATAULU

klo 8.00 herään ja alan suunnitella tulevia asiakastapaamisia

klo 9.00 lapseni herää

klo 9.30 aamupalan syöminen yhdessä (oma smoothie maitorahkalla, marjoilla ym.)

klo 10.00 yhdessäoloa ja leikkiä

klo 11.00 keitän perunoita ja porkkanoita. Teen niistä sosekeiton. Samalla yleensä kokeilen reseptejä ja muokkaan niitä omien makumieltymystemme mukaan. Tällöin saan myös ruokaa laitettua pakastimeen pahan päivän varalle.

Lapseni osallistuu aina ruoanlaittoon. Annan hänelle yleensä jonkin kulhon ja jännän välineen, joita voi sitten ihmetellä.

klo 12.00 lounas (peruna/porkkanasosekeittoa, maitoa ja moniviljaleipää)

klo 12.30 lapseni katsoo 30 min. piirrettyjä ja samalla pakkaan varusteet ja molemmille eväät (banaania ja eilen tehtyjä puurorieskoja) rattaisiin kerhoa varten.

Puen itselleni juoksukamppeet päälle ja vaihtopaidan laukkuun

klo 13.00 lähden juoksemaan kerholle rattaiden kanssa. Juoksulenkin pituudeksi tulee hivenen kiertoreittiä mennen 30min reipasta vauhtia (syke noin 140)

klo 13.30 iltapäiväkerholla, yhdessä puuhastelua

klo 14.30 välipala kerholla

klo 15.00 kerho päättyy ja juoksen vielä takaisin kotiin 30min reipasta vauhtia. Samalla lapsellani on päiväuniaika ja hän nukahtaa rattaisiin, jolloin jätän hänet kotiin tullessa vielä nukkumaan pihalle

klo 15.30 käyn suihkussa ja teen harjoitussuunnitelmia asiakkailleni seuraaville tapaamisille

klo 16.45 lämmitän itselleni pakkasesta makaroonilaatikkoa, lapseni vielä nukkuessa

klo 17.00 saan lapseni siirrettyä nukkuvana autoistuimeen (vaatii harjoittelua) ja lähden viemään häntä ja koiraa hoitoon asiakastapaamisten ajaksi.

Laitan päivällisen mukaan lapseni laukkuun (sama laukku, jonka olin jo aamupäivällä pakannut valmiiksi), kun en raaskinut herättää

klo 17.30 ensimmäinen asiakastapaaminen

klo 18.45 toinen asiakastapaaminen

klo 20.00 hoidosta haku

klo 20.30 iltakävely yhdessä, koira mukana

klo 21.00 iltapala (jogurttia. leipää, hedelmiä ym.)

klo 22.00 lapseni nukkumaanmenoaika

klo 22.00 -23.00 jaksan vielä suunnitella treenejä asiakkailleni ennen nukkumaanmenoa.

nukkumaan